www.politikerlede.com
Start
Velkommen
Politikernes privilegier
Tyveri
Korruption
Fuprejser
Skattevanvid
Skattefrihed

Grundloven
Ytringsfrihed
Politi og domstole
Forsvaret
Janteloven
Menneskerettighederne

Folketingsvalg
Kommuner og regioner
Danske regeringer
Folketinget
Non governmental org.
Fagbevægelsen
Kongehuset
Religion
Debat

A. Socialdemokraterne
B. Det Radikale Venstre
C. Konservative Folkeparti
D. Centrumdemokraterne
F. Socialistisk Folkeparti
I. Liberal Alliance
K. Kristendemokraterne
M. Minoritetspartiet
O. Dansk Folkeparti
V. Venstre
Z. Fremskridtspartiet
Ø. Enhedslisten

Europæiske Union
Amerikanske præsidenter

Spar penge
Konkurrenceloven
Polsk arbejdskraft

Kontakt
politikerlede.com
DanskeLinks.dk | Tilmeld dit link
Nyheder: herald.dk
NYHEDER
Ekstra Bladet
Jyllands-Posten
Berlingske Tidende
B. T.
Politiken
Information
Børsen Nyhedsbureau
TV2.dk
DR.dk
Ritzau
APN.dk
Se og Hør
Reuters
BBC World
CNN International

Kooks.dk

Søgning
Google
Alta Vista
TDC-online
Yahoo
Ofir
Eniro
Add2me.dk
Danskelinks.dk
Lycos
Søgning.dk
Guru Link Place
Web-search.dk
Kooks.dk
Eportal.dk
Im-online.dk
Find.dk
Internetstart.dk
ABCsiden.dk
Pulz
Hotbot.com
Teoma.com
Go123.com
Alexa
Metacrawler
MSN
Open Directory Project

Danmark.dk
Post Danmark
Billet Net
DMI
Kraks Vejviser
Netleksikon.dk

Velkommen til Politikerlede.com (©)

(Sitemap)


Okay - så må vi til det
På dette website vil vi dokumentere, at danske politikere er lige så svigefulde som badutspringerne i en bananrepublik. Vi vil bevise, at Christiansborg er en koldbøttefabrik, hvor politikerne udlever et skatteyderbetalt orgie i plattenslageri og pengemisbrug.

Politikerne er fulde af løgn

I Danmark er løgnagtighed en forudsætning for at blive politiker. Politikerne har gjort løgn og bedrag til en livsstil. Vejen til politisk succes er brolagt med løgne. Tiden kræver, at politikernes fuskeri bliver afsløret.

 • I juni 2011 lavede Mandag Morgen en vælgerundersøgelse i samarbejde med Aarhus Universitet. Den viste, at seks ud af 10 danskere (60 pct.) har »ret lille« eller »meget lille« tillid til danske politikere i almindelighed.

 • I 2011 lavede Radius Kommunikation en troværdighedsundersøgelse af 17 faggrupper blandt 1.000 danskere i aldersgruppen 18-65 år. På en skala fra et til fem lå spindoktorer og politikere i bunden i troværdighed med hhv. 2,1 og 2,4 points.

 • I januar 2014 lavede AB Analyse en undersøgelse for altinget.dk over befolkningens tillid til landets politikere. Nu havde kun 36 pct. tillid til politikerne. Naturligvis.  Hvorfor dette website?
  Et civiliseret demokratisk retssamfund kan kun fungere, hvis politikerne fortjener befolkningens tillid. Derfor skal demokratiet holdes rent for folkevalgte løgnere og plattenslagere. Politikerne sidder i Folketinget og gennemfører lovgivning med vidtrækkende konsekvenser for befolkningen. Vælgerne giver dem denne priviligerede og højtlønnede position i tillid til, at de forvalter magten og pengene ordentligt. Derfor må de tåle at blive kigget i kortene. At beskrive deres fuskeri er forudsætningen for at kunne vippe dem ud af vagten. I modsat fald ender Danmark som en bananrepublik.  Hvem er vi?
  Dette website beskæftiger sig med politikernes inkompetance, løgne og plattenslageri. Vores frisure, hårfarve og skonumre kan være komplet ligegyldige. Vi er ikke ude i noget mystisk ærinde om anarki, utopi eller revolution. Det skal man overlade til tosserne i Enhedslisten. Vi er bare frustrerede over de mange skatteyderbetalte, selvhøjtidelige middagsherrer i statsadministrationen. Vi kan ikke fordrage politiske plathøvle, klamphuggere, fusentaster og selvbestaltede åndsfyrster. Vi hader stupide belærende eksperter. Vi foragter latterlige, selvglade smagsdommere og deres hjemmelavede nonsens udstillet i medierne. Vi er trætte af at finansere det overvægtige kommunale og statslige bureaukrati. Vi er trætte af verdens højeste energiafgifter. Verdens højeste moms. Verdens største offentlige sektor. Og hvorfor skal den danske befolkning lide under verdens højeste skattetryk?

  Hvorfor skal det være en straf at være dansk?
  Politikerlede
  Ordet »politikerlede« fremkom i danske ordbøger i 1962. Og det er ingen tilfældighed. Socialdemokratiet med J. O. Krag i spidsen samt Det Radikale Venstre dannede regering. Statsminister Krags livsfilosofi var: »Man har et standpunkt indtil man tager et nyt«. Sagt på en anden måde. Man er fuld af løgn.  Opfordring
  Hvis du læser dette website, så vil du forhåbentlig miste enhver respekt for mange politikere. Og det er vi bestemt ikke kede af. De bærer nemlig selv ansvaret for egne dumheder. På et tidspunkt har de opbrugt kvajekontoen. Så fortjener de at blive hældt ud af Folketinget og landets byråd. Landets øvrige befolkning arbejder under nøjagtigt samme vilkår.
  Nogen vil sige, at det ikke er pænt at kritisere de stakkels små højtlønnede politikere. Nogle mennesker bliver fornærmede, når man kritiserer »overdanmark« og det etablerede system. Nogle folk kan ikke acceptere, at der er andre politiske meninger end deres egne. Hvis du lider af disse ynkelige svagheder:

  Så bliv på dette website

  Nogen skal kalde spaden ved dens rette navn. Og i vores øjne medfører dette en »kølhaling« af politikerne samt deres selvhøjtidelige rygklappende og spytslikkende lakajer.  Løgnen
  En løgn er en bevidst fordrejning af sandheden med henblik på at skabe en personlig fordel. For politikerne afhænger sandheden af dens nytteværdi. Og hvad har det med politik at gøre? Ganske meget. Alle politikere lever nemlig efter det 11´te bud:

  Lad dig aldrig afsløre

  Derfor er det nødvendigt for alle politikere at lyve. Politik er kunsten at lyve. Politikerne er professionelle løgnere. De lever af at lyve. En politiker, der er god til at lyve, får altid succes. Lyv - indtil det ikke kan lade sig gøre længere - og brug derefter bagindgangene. Det er god gammeldags politik på Christiansborg.
  I politikernes verden er der en flydende overgang mellem sandhed og løgn. Sandheden gradbøjes og tilpasses den politiske situation. På denne måde overlever man sit politiske liv og opretholder sine privilegier. Nogle politikere er ligefrem stolte over at lyve. Nogle få eksempler nedenfor.

 • Blå Bjarne (S) har sagt: Selvfølgelig lyver jeg ivrigt, når det er det, der skal til.....

 • Uffe-manden (V) har sagt: Man skal ikke rutte med sandheden.....

 • Bertel-bims (V) har sagt: Der er ingen løgn - bare en virkelighed med nuancer.....

 • Jens Otto Krag (S) sagde om sine løgne: Man har et standpunkt, indtil man tager et nyt.....

 • Uld-i-mund (S) løj om efterlønnen.

 • Ferie-Lene (K) løj i Folketinget.

 • Erhard Jacobsen (CD) - når han blev afsløret i en løgn: Det har jeg aldrig sagt......

 • Gulvtæppe-Poul (K) om Tamilsagen: Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet......

  Normale mennesker får dårlig samvittighed, når de lyver. Det betragter politikerne som en svaghed. De har ingen skrupler over at lyve. Løgnen er et anerkendt værktøj i det politiske spil. Uærlighed er et helt normalt fænomen i politik. Det kan være ubehageligt at blive opdaget - men tiden reparerer enhver løgn. Efter nogle måneder har befolkningen glemt alt.
  De fleste politikere lyver, fordi de vil bevare deres politiske magt og skatteyderbetalte luksusliv. Nogle politikere lyver i afmagt, fordi de ikke evner at klare deres politiske job. Nogle få politikere lyver, fordi de er patologiske lystløgnere.
  Politikernes løgne har rod i ren egoisme. De sidder ikke i Folketinget for din skyld. Tro ikke, at de bekymrer sig om din situation. Tro ikke, at de bekymrer sig om Danmark. De interesserer sig kun for deres egen situation. Deres eneste politiske formål er deres skatteyderbetalte privilegier.
  Vi har et godt råd til politikerne:

  Når man altid fortæller sandheden, så behøver man aldrig tænke sig om
  Nødløgnen
  Ifølge dansk lovgivning er det ulovligt og dermed strafbart for politikere og embedsmænd at lyve over for Folketinget. Civiliseret demokrati og retfærdig lovgivning kan kun eksistere på et sandfærdigt grundlag. I 2014 fandt tre danske dommere dog et smuthul. Den socialdemokratiske justitsminister og et par af ministeriets embedsmænd havde konstrueret en gedigen løgn til Folketingets Retsudvalg. Ministeren slap med en fyreseddel. De to embedsmænd blev pure frikendt af dommerne. Deres løgne var nemlig »nødløgne«. Læs: Christiania-sagen

  Kald din løgn en nødløgn - så er det lovligt
  Magtmennesker
  I 2010 gennemførte den amerikanske antropolog og doktor i socialpsykologi ved Columbia University, Dana Carney, et forskningsprojekt om magtmennesker. Hun udtaler (kilde: Ugebrevet A4):

  »Folk i samfundets magtpositioner har lettere ved at lyve, svindle og bedrage end almindelige mennesker. Og det er samtidig vanskeligere at fange dem i at gøre det......«

  Læs desuden: storhedsvanvid, psykopati og narcissisme  Trusler mod politikerne
  I juni 2008 lavede Fyns Amts Avis en rundspørge blandt 227 politikere fra byråd, kommunalbestyrelser, regionsråd og Folketinget. Det viste sig, at 34,8 pct. af de adspurgte havde oplevet at modtage trusler, ubehagelige henvendelsser og føle sig chikaneret.
  Resultatet gav anledning til en del spekulationer. Kunne lettere kommunikation via IT-teknologi (e-mails mv) være årsagen? Kunne en stigende antiautoritær holdning i befolkningen være årsagen? Man forsøgte altså at finde årsagen alle andre steder end hos politikerne.
  Svaret er naturligvis ganske enkelt. Det er oftest de største politiske plattenslagere og løgnere, der får den slags ubehagelige henvendelser.  Du betaler
  Politikerne fester. De fester for dine penge. Vi taler om store lønninger, fede ben og fede pensioner. Eksotiske rejser verden rundt på første klasse. Fede skatteyderbetalte luksusbiler. Festforestillinger og premierer, som ikke er andre forundt. Fødselsdage og jubilæer på Christiansborg med gaver og underholdning.

  Du betaler

  Politikerne kører gratis med hyrevogne og DSB. De flyver gratis med SAS. Aviserne er gratis. Bøffen og rødvinen er gratis. Kaffe, cognac og whisky bliver betalt. Brevpapir og frimærker. Frugt og kager. Blomster og gaver til koner, kærester og elskerinder. Alt er gratis. Der er ingen ende på de skatteyderbetalte privilegier.

  Du betaler

  Folketingspolitikerne er de værste platugler. Kommunalpolitikerne kan imidlertid også være med. Det er almindelig kotyme, at man bare bruger løs af skatteydernes penge. Der er ingen dårlig samvittighed - kun foragt og fornærmelse, hvis nogen kritiserer eller opdager snyderiet. Alle gør det.

  Du betaler

  Nu kunne man påstå, at vi bare er misundelige. Det er vi ikke. Vi er bare trætte af at betale politikernes fest. Vi er trætte af at finansere nassende gratister. Vi er trætte af at punge ud for hykleriske politiske snyltere, der laver høje moralske regler, som de ikke selv efterlever. Politikerne skal passe deres arbejde og hæve deres løn. Luksusliv og smovs må de selv betale - ligesom os andre.  Hvorfor?
  Her i Danmark er der orden i sagerne. Der er love og regler for selv den mindste detalje. Tusindvis af embedsmænd holder øje med tingene. Og de finder vedvarende anledning til at opfinde nyt bureaukrati. På denne måde opretholder systemet sig selv.
  Der er bare en enkelt ting vi ikke forstår. Der er ingen officielle regler for politikernes misbrug af skatteydernes penge. Misbrug af offentlige midler er ikke defineret eksakt i nogen lovgivning. Det er selvfølgelig en stor fejltagelse. Politikerne må gøre noget ved denne åbenbare »forglemmelse«.

  Vi mangler lovgivning for politikernes misbrug af offentlige midler
  Har du fjender?
  Ja, det har du. Politikerne tager dine penge. De undertrykker dine rettigheder. De begrænser din ytringsfrihed. Alt det onde kommer fra politiske fæhoveder. Du kan ikke gå gennem livet uden at blive generet af dem.
  Du tilhører måske den »frelste« type. Du vil påstå, at vi lider af et mærkværdigt sortsyn. En underlig form for paranoid pessimisme. Ja, ja. Bare vent. Din tur kommer også. På et eller andet tidspunkt vil du mærke politikerne på din krop. Tiden kommer, hvor deres nævenyttighed, inkompetance og plattenslageri vil forpeste dit liv. Vi modtager gerne din historie.
  Politikerne er ikke nævnt i nogen naturlov. Moder natur har ikke skabt noget politisk begreb. Vi mennesker lader nogle politikere ordne nogle ting for fællesskabets skyld. Repræsentativt demokrati er kun en praktisk nødlødsning. Sådan kører tingene bedst. Men det er ikke meningen, at disse repræsentanter skal ødelægge vores liv.  Velkommen til en tur rundt i løgnens højborg
  Folkepension
  Politikerne er ved at lave en plan. Folkepensionsalderen skal sættes op fra 65 år til 67 år. Du skal altså knokle to år mere på arbejdsmarkedet. Argumentet skulle være, at der ikke er unge mennesker nok til at forsørge det stigende antal folkepensionister. Det Radikale Venstre taler om »ældrebyrden«.
  Vi kunne godt tænke os at vide, hvornår politikerne har planlagt at gå på pension. Vi har en mistanke om, at de trækker sig tilbage ved 60-års alderen. Så kan de sidde i deres millionvillaer og nyde, at vi andre knokler. Så kan de glæde sig over deres fede pensioner. Dem har skatteyderne betalt.
  Politikernes næste plan går ud på, at folkepensionen skal afskaffes. Du skal selv spare alle pengene op. Det er de ikke begyndt at tale om endnu. Men det kommer. Bare vent. Politikernes pensioner bliver der ikke rørt ved. Dem skal du betale. Føj for h......!!  Globalisering
  Alle politikere elsker det nye mirakelord: »Globalisering« (lat. globus, kugle). Vi skal være een stor verdensomspændende international familie. De »mentale« og geografiske landegrænser skal ophæves. Og ingen må være imod. Men hvad betyder begrebet? Hvilken praktisk konsekvens får globalisering på almindelige menneskers hverdag? Det kan vi oplyse dig om.
  Globalisering betyder:

 • Du skal betale mere i skatter og afgifter for at forsørge fattige U-lande.
 • Demokratiske rettigheder skal begrænses til fordel for internationale konventioner.
 • Dansk suverænitet skal reduceres og overføres til EU.
 • Muslimske terrorister skal frit kunne rejse ind i Danmark og udøve terroraktioner.
 • Østeuropæiske psykopatiske kriminelle og sigøjnere skal frit kunne tage på volds-, tyve- og mordtogt til Danmark.
 • Danmark bliver efterhånden Europas socialkontor. Læs: Østeuropæere på velfærdsydelser
 • Med tiden bliver islam den dominerende religion.
 • Danmark skal modtage endnu flere flygtninge og indvandrere.
 • Vi skal vænnes til bandementalitet med grov vold og skyderi i gaderne.
 • Menneskehandel og prostitution bliver umulig at kontrollere og efterforske.
 • Narkotikahandel bliver umulig at begrænse.
 • Politikerne griner og fylder deres udenlandske bankkonti op med dine penge.
 • Velbekomme!!  Levebrødspolitikere
  Dansk politik er historien om Tordenskjolds Soldater. Det er de samme politiske fæhoveder, vi ser igen og igen. Det er fuldt forståeligt, at folk fylder brækspandene op.
  Danske politikere er »levebrødspolitikere«. Det betyder, at deres skatteyderbetalte løn er vigtigere end deres politiske arbejde. Efter nogle år på Christiansborg mister de grebet om virkeligheden. De lever i en beskyttet verden uden kontakt med almindelige mennesker. Efterhånden bliver deres primære politiske formål til en kamp om deres egne privilegier. Du betaler.  Politikerne er befolkningens tjenere
  Minister (lat.) betyder »tjener«. Folkestyre betyder, at folket bestemmer. Politikerne skal rette sig efter befolkningsflertallets ønsker. Mange politikere føler sig højt hævet over dette demokratiske princip. De mener, at de er klogere end befolkningen. De hader folkeafstemninger og meningsmålinger. De hader demokratisk åbenhed og kritiske journalister. De vil helst sidde bag deres fine skriveborde og lumre med deres egne hjemmelavede regler. De vil helst arbejde i det skjulte, så de kan fuske og berige sig uden at vække opsigt. Vi vil beskrive disse politiske plattenslagere.  Grundloven
  Demokratiet i Danmark blev indført i 1849, da Kong Frederik d. 7 underskrev Grundloven. Denne gode lov beskytter os mod politikerne. Grundloven sikrer, at hensynet til befolkningens sikkerhed vejer tungere end hensynet til politiske fæhoveder. Grundloven beskytter os mod Det Radikale Venstre.
  Grundloven irriterer politikerne. De vil gerne have den fjernet, så de kan afskaffe vores demokrati og overføre al vores suverænitet til svindelforetagendet EU. Hver eneste gang de laver en ny lov, skal de sikre sig, at den ikke er i strid med Grundloven. Derfor har vi lagt Grundloven på vores website.  Stormagtsdrømme
  Der bor 5,4 millioner mennesker i Danmark. Det er størrelsen på en mellemstor amerikansk provinsby. En million arbejdende mennesker i det private erhvervsliv skal producere værdierne og brødføde resten af befolkningen. Vi skal også finansere politikernes latterlige stormagtsdrømme.
  Danske politikere tror, at Danmark er solsystemets centrum. De fører sig oppustede frem som magtfulde herskere og verdenspræsidenter. Nogle af dem tror, at de kan løse de globale fattigdomsproblemer. Nogle af dem tror, at de kan løse konflikterne i mellemøsten. Nogle af dem tror, at de kan løse verdens miljøproblemer. De fleste af dem tror, at der bliver lyttet til dem ude i den store verden. De mener virkelig at have noget at skulle have sagt.
  Kun 5 pct. af verdens befolkning kender til Danmarks eksistens. De fleste tror, at Danmark er hovedstaden i Sverige. Danske politikere kan ikke bidrage med noget af betydning i international sammenhæng. De fleste af dem taler ikke engelsk. Ethvert forsøg kommer til at fremstå totalt latterligt. Alligevel fører de sig frem med ligegyldige provensielle synspunkter og udtalelser. Politikerne fra de store lande smiler.
  Læs eksempelvis: Afrikas dronning (S) | Gedens kone (S) | Bertel pis-mig-i-øret-bims (V) | Villy Sleepingvalley (SF)

  Danske politikere gør Danmark til grin
  Kedelige verdensrekorder
  Danmark har bemærkelsesværdigt mange verdensrekorder. Danmark er verdens dyreste land. Vi har verdens højeste skattetryk. Verdens dyreste huse. Verdens dyreste madvarer. Verdens dyreste biler. Verdens dyreste tøj. Verdens dyreste og største offentlige sektor. Verdens dyreste alting. Hvad er årsagen? Årsagen er politikerne.
  Hvis man med jævne mellemrum sendte alle politikere på et års orlov fra Christiansborg, så ville landet spare milliarder af kroner og som en dejlig sidegevinst undgå at blive til grin i udlandet. Det er bare med at komme igang. Politiker-fri perioder til »nulstilling« af systemet.  Penge
  Politik er penge. Politikernes eneste redskab er penge. Politikernes eneste interesse er penge. Politikernes eneste bekymring er penge. Det eneste politiske formål, der eksisterer, er penge.

  Dine penge

  Politikerne kan snakke principper og ideologier i dagevis. De kan diskutere holdninger og begreber til de er helt blå i hovedet. De kan ævle, bævle, vrøvle, platte og bavle i al evighed. Der er kun een eneste fællesnævner for alle de fine ord:

  Dine penge

  Politikerne besidder nogle af landets mest velbetalte jobs. Vi vælger dem ind i Folketinget i tillid til, at de er ærlige og opfører sig ordentligt og varetager vores interesser. Mange politikere misbruger denne tillid. Nogle er magtarrogante og bedrevidende i forhold til den jævne befolkning. Andre svindler og bedrager og ansætter højtlønnede spindoktorer til at bortforklare skandalerne og overtræk på kvajekontoen. De fleste politikere rager til sig på skatteydernes bekostning, og de er alle enige om een ting:

  Stjæl flest mulig penge fra befolkningen

 • Magt korrumperer. Absolut magt korrumperer absolut (Lord Acton).

 • Der kræves ingen uddannelse for at blive politiker - i modsætning til næsten alle andre erhverv. Enhver tåbe kan bruges. Og du betaler tåbernes fest.

 • Når en politiker siger »ingen kommentarer«, så er vedkommende skyldig.

 • Politikerne bliver ikke flove over at blive afsløret i korruption og svindel - de bliver fornærmede.

 • Politikerne glææææder sig til at komme i Folketinget. Så får de nemlig parlamentarisk immunitet. Det betyder, at de ustraffet kan begå lovbrud (Grundloven §57).

 • Det er på Christiansborg som i enhver anden virksomhed. Der er mere svindel i toppen, end der er i bunden.

 • Politikerne løser ikke problemer. Politikerne er problemet.

 • Det er god politisk tradition at fortælle folket, hvad det vil høre, og derefter gøre det modsatte.

 • Politikerne vil have, at befolkningen gør, som de siger - ikke hvad de selv gør. Det kaldes hykleri.

 • Storhedsvanvid, psykopati og narcissisme
  Det er velkendt, at magt korrumperer. Politisk magt har en anden kedelig bivirkning. Nogle politikere kan ikke administrere den indflydelse, som magten giver. De kommer til at lide af magtarrogance og storhedsvanvid efter nogle år i jobbet. Deres små hjerner tager simpelt hen skade af magten. Nogle politikere roder sig ud i problemer med magtbeføjelser, fordi de er psykopater. Mange politikere er formentlig narcissister.
  En arbejdspsykolog har tidligere estimeret, at ca. 10 pct. af alle topposter i Danmark bestrides af psykopater. Det tilsvarende tal i Sverige ligger på 15 pct. (det undrer os ikke). Se beskrivelsen af nogle hyppige personlighedsforstyrrelser nedenfor:


  Storhedsvanvid (megalomani) er en psykisk lidelse karakteriseret ved følgende:
  • realitetstab og vrangforestillinger med storhedsindhold
  • urealistisk tankeverden med forestillinger om usædvanlige evner
  • ukorrigerbar tendens til at overvurdere egne værdier og muligheder
  • relation til egentlig sindssygdom (skizofreni, maniodepressiv psykose mv.)

  Psykopati er en personlighedsforstyrrelse karakteriseret ved følgende:
  • egocentreret og overfladisk charmerende med negative forventninger til andre mennesker
  • uberørt og ligeglad med andres følelser
  • uansvarlig og ringeagtende over for sociale normer, regler og forpligtelser
  • ude af stand til at blive i varige forhold
  • lav frustrations- og agressionstærskel samt destruktiv adfærd
  • ude af stand til at føle skyld og lære af uheldige erfaringer
  • tendens til at føle had og misundelse
  • udtalt tilbøjelighed til at bebrejde og fordømme andre mennesker

  Narcissisme er en personlighedsforstyrrelse karakteriseret ved følgende:
  • fornemmelsen af at være noget helt specielt og fantastisk
  • man kræver at blive behandlet bedre end andre mennesker
  • man bliver vred, hvis andre forstyrrer ens planer
  • man er meget optaget af rigdom, berømmelse, titler, boligstandard og flotte biler
  • overdreven optagethed af eget udseende og fremtoning
  • mindreværd og usikkerhed bag den ydre facade

  Har disse begreber relevans for dansk politik? Genkender du nogle af politikerne i beskrivelsen af disse personlighedsforstyrrelser? Kan vi have psykopater og lystløgnere siddende i Folketinget og rundt omkring på landets rådhuse? Læs vores website og døm selv.  Pamperborgen!  Tilbage til top