www.politikerlede.com
Start
Velkommen
Politikernes privilegier
Tyveri
Korruption
Fuprejser
Skattevanvid
Skattefrihed

Grundloven
Ytringsfrihed
Politi og domstole
Forsvaret
Janteloven
Menneskerettighederne

Folketingsvalg
Kommuner og regioner
Danske regeringer
Folketinget
Non governmental org.
Fagbevægelsen
Kongehuset
Religion
Debat

A. Socialdemokraterne
B. Det Radikale Venstre
C. Konservative Folkeparti
D. Centrumdemokraterne
F. Socialistisk Folkeparti
I. Liberal Alliance
K. Kristendemokraterne
M. Minoritetspartiet
O. Dansk Folkeparti
V. Venstre
Z. Fremskridtspartiet
Ø. Enhedslisten
Å. Alternativet

Europæiske Union
Amerikanske præsidenter

Spar penge
Konkurrenceloven
Polsk arbejdskraft

Kontakt
politikerlede.com
DanskeLinks.dk | Tilmeld dit link
Nyheder: herald.dk
NYHEDER
Ekstra Bladet
Jyllands-Posten
Berlingske Tidende
B. T.
Politiken
Information
Børsen Nyhedsbureau
TV2.dk
DR.dk
Ritzau
APN.dk
Se og Hør
Reuters
BBC World
CNN International

Kooks.dk

Søgning
Google
Alta Vista
TDC-online
Yahoo
Ofir
Eniro
Add2me.dk
Danskelinks.dk
Lycos
Søgning.dk
Guru Link Place
Web-search.dk
Kooks.dk
Eportal.dk
Im-online.dk
Find.dk
Internetstart.dk
ABCsiden.dk
Pulz
Hotbot.com
Teoma.com
Go123.com
Alexa
Metacrawler
MSN
Open Directory Project

Danmark.dk
Post Danmark
Billet Net
DMI
Kraks Vejviser
Netleksikon.dk

Velkommen til Politikerlede.com (©)

(Sitemap)


Okay - så må vi til det
På dette website vil vi dokumentere, at danske politikere er lige så svigefulde som badutspringerne i en bananrepublik. Vi vil bevise, at Christiansborg er en koldbøttefabrik, hvor politikerne udlever et skatteyderbetalt orgie i plattenslageri og pengemisbrug.

Politikerne er fulde af løgn

I Danmark er løgnagtighed en forudsætning for at blive politiker. Politik er kunsten at lyve. Og politikerne er professionelle løgnere. De lever af at lyve med løgn og bedrag som en livsstil. Vejen til politisk succes er brolagt med løgne. Tiden kræver, at de skatteyderbetalte højtlønnede politikere bliver afsløret. Et civiliseret demokratisk retssamfund kan nemlig kun fungere, hvis politikerne fortjener befolkningens tillid. Derfor skal demokratiet holdes rent for folkevalgte løgnere og plattenslagere. Politikerne gennemfører lovgivning med vidtrækkende konsekvenser for befolkningen. Vælgerne låner dem denne priviligerede position i tillid til, at de forvalter magten og pengene ordentligt. Derfor må de tåle at blive kigget i kortene. At beskrive deres løgne, bedrag og fuskeri er forudsætningen for at kunne vippe dem ud af vagten. I modsat fald ender Danmark som en bananrepublik.

 • I juni 2011 lavede Mandag Morgen en vælgerundersøgelse i samarbejde med Aarhus Universitet. Den viste, at seks ud af 10 danskere (60 pct.) har »ret lille« eller »meget lille« tillid til danske politikere i almindelighed.

 • I 2011 lavede Radius Kommunikation en troværdighedsundersøgelse af 17 faggrupper blandt 1.000 danskere i aldersgruppen 18-65 år. På en skala fra et til fem lå spindoktorer og politikere i bunden i troværdighed med hhv. 2,1 og 2,4 points.

 • I januar 2014 lavede AB Analyse en undersøgelse for altinget.dk over befolkningens tillid til landets politikere. Nu havde kun 36 pct. tillid til politikerne. Naturligvis.  Velkommen til en tur rundt i løgnens højborg
  Mist bare respekten
  Hvis du læser dette website, så vil du forhåbentlig miste enhver respekt for mange politikere. Og det skal du ikke være ked af. De bærer nemlig selv ansvaret for egne dumheder. Når de har opbrugt »kvajekvoten« og dokumenteret deres inkompetance, så kan man ikke længere have dem siddende i dette ansvarsfulde job. Det er nemlig folkevalgt og kun til låns. Landets øvrige befolkning arbejder under nøjagtigt samme vilkår ude i den virkelige verden. Den har mange politikere desværre aldrig oplevet på egen krop.
  Nogen skal kalde spaden ved dens rette navn. Og i vores øjne medfører dette en »kølhaling« af politikerne samt deres selvhøjtidelige rygklappende og spytslikkende lakajer. Nogen vil sige, at det ikke er pænt at kritisere de stakkels små højtlønnede politikere. Nogle mennesker bliver fornærmede, når man kritiserer »overdanmark« og det etablerede system. Nogle folk kan ikke acceptere, at der er andre politiske holdninger end deres egne. Hvis du lider af disse ynkelige svagheder:

  Så bliv på dette website

  Løgnen
  En løgn er en bevidst fordrejning af sandheden med henblik på at skabe en personlig fordel. For politikere afhænger sandheden af dens nytteværdi. Det frister svage sjæle med en dårlig opdragelse. På Christiansborg er det derfor nødvendigt at lyve for at overleve sit politiske liv blandt alle de andre løgnere. En løgn er nemlig ofte den hurtigste genvej til et politisk resultat. Alle politikere lever efter det 11´te bud:

  Lad dig aldrig afsløre

  En god løgner får ofte succes på Christiansborg. Lyv - indtil det ikke kan lade sig gøre længere - og brug derefter bagindgangene. Det er god gammeldags politik bag lukkede døre i de kredse. I politikernes verden er der en flydende overgang mellem sandhed og løgn. Sandheden gradbøjes og tilpasses den politiske situation. På denne måde opretholder man status og privilegier. Nogle politikere er ligefrem stolte over at konstruere en god løgn. Nogle få eksempler:

 • Bødeskovlen (A) indførte et helt nyt løgnebegreb i 2014. Ifølge dansk lovgivning er det ulovligt og dermed strafbart for politikere og embedsmænd at lyve over for Folketinget. I 2014 fandt tre danske dommere dog et belejligt smuthul. Den socialdemokratiske justitsminister og et par af ministeriets embedsmænd havde konstrueret en gedigen løgn til Folketingets Retsudvalg. Ministeren slap med en fyreseddel. De to embedsmænd blev pure frikendt. Deres løgne var nemlig »nødløgne«.

 • Blå Bjarne (S) har sagt: Selvfølgelig lyver jeg ivrigt, når det er det, der skal til.....

 • Uffe-manden (V) har sagt: Man skal ikke rutte med sandheden.....

 • Tudebamsen (V) udtalte om Irak-krigen: Vi har ikke ligefrem ruttet med sandheden.....

 • Bertel-bims (V) har sagt: Der er ingen løgn - bare en virkelighed med nuancer.....

 • Jens Otto Krag (S) sagde om sine løgne: Man har et standpunkt, indtil man tager et nyt.....

 • Uld-i-mund (S) løj om efterlønnen.

 • Ferie-Lene (K) løj i Folketinget.

 • Erhard Jacobsen (CD), når han blev afsløret i en løgn: Det har jeg aldrig sagt......

 • Gulvtæppe-Poul (K) om Tamilsagen: Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet......

  Normale mennesker får dårlig samvittighed over løgnagtighed. Det betragter politikerne som en svaghed. De har ingen skrupler over at lyve for at få modstanderne ned med nakken. Løgnen er et anerkendt værktøj i det politiske spil. Uærlighed er et helt normalt fænomen i politik. Det kan være ubehageligt at blive opdaget. Men tiden reparerer enhver løgn. Efter nogle måneder har befolkningen glemt alt.

  Når man altid fortæller sandheden, så behøver man aldrig at tænke sig om
  Magtmennesker
  I 2010 gennemførte den amerikanske antropolog og doktor i socialpsykologi ved Columbia University, Dana Carney, et forskningsprojekt om magtmennesker. Hun udtaler (kilde: Ugebrevet A4):

  »Folk i samfundets magtpositioner har lettere ved at lyve, svindle og bedrage end almindelige mennesker. Og det er samtidig vanskeligere at fange dem i at gøre det......«

  Læs desuden: storhedsvanvid, psykopati og narcissisme  Trusler mod politikere
  I juni 2008 lavede Fyns Amts Avis en rundspørge blandt 227 politikere fra byråd, kommunalbestyrelser, regionsråd og Folketinget. Det viste sig, at 34,8 pct. af de adspurgte havde oplevet at modtage trusler, ubehagelige henvendelsser og føle sig chikaneret. I november 2014 lancerede Ekstra Bladet en stor kampagne om samme emne. Og nu væltede hulkende kvindelige politikere ud fra træværket. På Facebook og Twitter var de blevet tilsvinet med ubehagelige skældsord og truet med at blive voldtaget og skåret i småstykker. Tårerne løb ned af kinderne. Deres politiske liv var ødelagt. De kunne ikke sove om natten. Men i den skatteyderbetalte arbejdstid i Folketinget kunne de sagtens sidde og opdatere deres private profiler med nonsens på de sociale medier. Nu kunne de ikke forstå reaktionerne ude fra den virkelige verden. De sædvanlige »eksperter« blev derfor hevet frem med de sædvanlige lirum-larum-spekulationer. Kunne lettere kommunikation via IT-teknologi være årsagen? Kunne en stigende antiautoritær holdning i befolkningen være årsagen? Man ledte efter årsagen alle andre steder end hos politikerne.
  Svaret er naturligvis ganske enkelt. De største politiske fjolser, plattenslagere og løgnere modtager altid den slags ubehagelige henvendelser. Det kan desværre ikke være anderledes. Politikerne kan ikke leve hele livet på Christiansborg i en kuvøse. Forlad skuden hvis du ikke kan tåle søgangen. Læs i øvrigt: Gratis iPhones og iPads  Er politikerne dine fjender?
  Politikerne tager dine penge. De undertrykker dine rettigheder og prøver konstant at begrænse din grundlovssikrede ytringsfrihed. Mange uforståelige onde ting kommer fra politikerne. Man kan ikke vandre gennem livet uden at blive generet af disse nassende hykleriske fæhovededer. Du tilhører måske den »frelste« type. Er det et mærkværdigt sortsyn? En underlig form for paranoid pessimisme. Bare vent. Din tur kommer også. På et eller andet tidspunkt vil du mærke politikerne på din krop. Tiden kommer, hvor deres nævenyttighed, inkompetance og plattenslageri vil forpeste dit liv.
  Politikerne er ikke nævnt i nogen naturlov. Moder natur har ikke skabt noget politisk begreb. Vi mennesker lader nogle politikere (tjenere) ordne nogle ting for fællesskabets skyld. Repræsentativt demokrati er kun en praktisk nødløsning. Sådan kører tingene bedst. Men det er ikke meningen, at disse repræsentanter skal ødelægge vores liv. Et par eksempler nedenfor.

 • Danmark er verdens dyreste land
  Danmark har bemærkelsesværdigt mange verdensrekorder. Danmark er verdens dyreste land med verdens højeste skatter og afgifter. Verdens dyreste huse. Verdens dyreste madvarer. Verdens dyreste biler. Verdens dyreste tøj. Verdens dyreste og største offentlige sektor. Verdens dyreste alt for almindelige mennesker. Uden at vi har verdens bedste velfærd. Hvad er årsagen?
  Årsagen er dumme, dovne og inkompetente beslutnings- og ansvarsangste folketingspolitikere. De kan ikke finde ud af at forvalte pengene effektivt. De tør ikke forvalte efter gældende lovgivning. De tør ikke inddrive skat fra de multinationale selskaber i skattely. Det politiske liv går med ligegyldigt ævl og bævl og sære manøvrer for at opretholde egne privilegier. Hvis man med jævne mellemrum sendte alle politikerne på et års orlov fra Christiansborg (uden løn), så ville befolkningen spare milliarder af kroner. Og som en dejlig sidegevinst undgå at blive til grin i udlandet. Det er bare med at komme igang. Politikerfri perioder til »nulstilling« og »rengøring« af systemet. Det kan kun blive en succes.

 • Dukse-Danmark
  I Danmark vogter man nidkært over hvert eneste komma og punktum i sære og ligegyldige internationale konventioner, overenskomster, hensigtserklæringer og EU-forordninger. Man ansætter en hær af embedsmænd til at nusse omkring papirerne og skubbe tingene rundt på skrivebordene. Sådan gør man ikke i andre lande. Her underskriver politikerne aftalerne og nyder en god middag. Herefter rejser man hjem og glemmer det dumme papir. Det hele er jo bare skuespil for galleriet. Så har man samvittigheden i orden. Hvis man bliver afsløret i snyd, så sender man en embedsmand ud med en undskyldning. På denne måde sparer man skatteyderne for milliarder af kroner. Men altså ikke i dukse-Danmark. Her forhøjer man bare skatter og afgifter.

 • Kuvøse-Danmark
  Dansk politik er ren socialisme i forhold til eksempelvis amerikansk politik. I Danmark bliver alle mennesker holdt i hånden fra vugge til grav. Alle bliver lagt i en stor skatteyderbetalt kuvøse. Herefter nusser, pusser og kæler en hær af offentligt ansatte den forkælede befolkning. Ved mindste mangel på omsorg hyler, klynker og klager voksne mennesker uden skam. Sådan er de nemlig opdraget. Til gengæld betaler de verdens højeste skat. Hvis de gider tage et arbejde.

 • Folkepensionen bliver afskaffet
  Politikerne har en plan for befolkningen. Folkepensionsalderen skal sættes op fra 65 til 70 år. Du skal altså knokle fem år mere på arbejdsmarkedet. Argumentet skulle være manglende arbejdskraft og længere levetid. Det Radikale Venstre taler om »ældrebyrden«. Men hvornår går politikerne på pension? Gælder reglerne også for dem? Naturligvis ikke. De fleste trækker sig tilbage i 60-årsalderen med fede skatteyderbetalte folketings-, minister- og EU-pensioner. Mens undersåtterne knokler og betaler. Politikernes næste plan går ud på helt at afskaffe folkepensionen. Dette synspunkt føres selvsikkert frem af især yngre grønne politikere, der endnu ikke er blevet tørret bag ørerne. Man skal selv spare alle pengene op. Men politikernes skatteyderbetalte pensioner forbliver naturligvis uberørte. Dem skal du betale. Føj for h......!!

 • Politikerne er befolkningens tjenere
  Minister (lat.) betyder »tjener«. I et folkestyre bestemmer folket. De politiske »tjenere« skal rette sig efter befolkningsflertallets beslutninger. Mange politikere føler sig højt hævet over dette demokratiske princip. De føler sig klogere end almindelige mennesker. »De er nogle dumme padder.....« - udtalte en politiker i år 2000. De hader folkeafstemninger og meningsmålinger. De hader demokratisk åbenhed og kritiske journalister. De vil helst sidde bag deres fine skriveborde og lumre med deres egne hjemmelavede regler. De vil helst hygge i det skjulte, så de kan fuske og berige sig uden at vække opsigt. Uden at ændre på nogen som helst ting. Disse politiske plattenhejmere skal naturligvis fejes ud fra træværket.

 • Levebrødspolitikerne
  Dansk politik er historien om Tordenskjolds Soldater. De samme politiske fæhoveder går igen i alle sammenhænge. Dermed kommer nødvendig politisk og økonomisk udvikling alt for langsomt ud over scenekanten. Levebrødspolitikernes skatteyderbetalte løn bliver vigtigere end deres politiske arbejde. Efter nogle år på Christiansborg mister de grebet om virkeligheden i en beskyttet verden uden kontakt med almindelige mennesker og normale problemer. Efterhånden bliver deres primære politiske formål til en kamp for egne privilegier.

 • Stormagtsdrømme
  Der bor 5,5 millioner mennesker i Danmark. Det er størrelsen på en mellemstor amerikansk provinsby. En million arbejdende mennesker i det private erhvervsliv skal producere værdierne og brødføde resten af befolkningen. Vi skal også finansere politikernes latterlige stormagtsdrømme. Danske politikere ser Danmark som solsystemets centrum. De fører sig oppustede frem som magtfulde herskere og verdenspræsidenter. Nogle af dem mener sig i stand til at løse globale fattigdomsproblemer og konflikterne i Mellemøsten. Nogle af dem ser sig selv løse verdens miljøproblemer. De fleste af dem tror, at der bliver lyttet intenst ude i den store verden. De mener virkelig at have noget at skulle have sagt. I virkeligheden gør de Danmark til grin.
  Kun 5 pct. af verdens befolkning kender til Danmarks eksistens. De fleste mennesker tror, at Danmark er hovedstaden i Sverige. Danske politikere kan ikke bidrage med noget af betydning i international sammenhæng. De fleste af dem taler ikke engelsk. Ethvert forsøg kommer til at fremstå totalt latterligt. Alligevel fører de sig frem med ligegyldige provensielle synspunkter og udtalelser. Politikerne fra de store lande smiler. Læs eksempelvis: Afrikas dronning (S) | Gedens kone (S) | Bertel pis-mig-i-øret-bims (V) | Villy Sleepingvalley (SF)

 • Globalisering
  Alle politikere elsker det nye mirakelord. »Globalisering« (lat. globus, kugle). Vi skal være een stor verdensomspændende international familie. De »mentale« og geografiske landegrænser skal ophæves. Og ingen må være imod. Men hvad betyder begrebet? Hvilken praktisk konsekvens får globalisering på almindelige menneskers hverdag? Det kan vi oplyse. Globalisering betyder:

  Du skal betale mere i skatter og afgifter for at forsørge fattige U-lande. Læs: Skatteyderbetalt U-landsstøtte
  Demokratiske rettigheder skal begrænses til fordel for internationale konventioner.
  Dansk suverænitet skal reduceres og overføres til EU. Læs: EU og Grundloven
  Muslimske terrorister skal frit kunne rejse ind i Danmark og udøve terroraktioner.
  Østeuropæiske psykopatiske kriminelle og sigøjnere skal frit kunne tage på volds-, tyve- og mordtogt i Danmark.
  Danmark bliver efterhånden Europas socialkontor. Læs: Østeuropæere på velfærdsydelser
  Med tiden bliver islam den dominerende religion. Læs: Herrefolket modtages i Danmark
  Danmark skal modtage endnu flere flygtninge og indvandrere. Læs: Asylansøgerne
  Vi skal vænnes til bandementalitet med grov vold og skyderi i gaderne.
  Menneskehandel og prostitution bliver umulig at kontrollere og efterforske.
  Narkotikahandel bliver umulig at begrænse.
  Politikerne griner og fylder deres udenlandske bankkonti op med dine penge. Læs: Løn og privilegier
  Velbekomme!! • Magt korrumperer. Absolut magt korrumperer absolut (Lord Acton).

 • Der kræves ingen uddannelse for at blive politiker - i modsætning til næsten alle andre erhverv. Enhver tåbe kan bruges. Og du betaler tåbernes fest.

 • Når en politiker siger »ingen kommentarer«, så er vedkommende skyldig.

 • Politikerne bliver ikke flove over at blive afsløret i korruption og svindel - de bliver fornærmede.

 • Politikerne glææææder sig til at komme i Folketinget. Så får de nemlig parlamentarisk immunitet. Det betyder, at de ustraffet kan begå lovbrud (Grundloven §57).

 • Det er på Christiansborg som i enhver anden virksomhed. Der er mere svindel i toppen, end der er i bunden.

 • Politikerne løser ikke problemer. Politikerne er problemet.

 • Det er god politisk tradition at fortælle folket, hvad det vil høre, og derefter gøre det modsatte.

 • Politikerne vil have, at befolkningen gør, som de siger - ikke hvad de selv gør. Det kaldes hykleri.
 • Du betaler
  Politikerne fester fester for dine penge. Store lønninger, fede ben og fede pensioner. Eksotiske rejser verden rundt på første klasse. Fede skatteyderbetalte luksusbiler. Festforestillinger og premierer. Fødselsdage og jubilæer på Christiansborg med gaver og underholdning.

  Du betaler

  Politikerne kører gratis med hyrevogne og DSB. De flyver gratis med SAS. Aviserne er gratis. Bøffen og rødvinen er gratis. Kaffe, cognac og whisky bliver betalt. Brevpapir og frimærker. Frugt og kager. Blomster og gaver til koner, kærester og elskerinder. Alt er gratis. Der er ingen ende på de skatteyderbetalte privilegier.

  Du betaler

  Folketingspolitikerne er de værste platugler. Kommunalpolitikerne kan imidlertid også være med. Det er almindelig kotyme, at man bare bruger løs af skatteydernes penge. Der er ingen dårlig samvittighed. Kun foragt og fornærmelse, hvis nogen kritiserer eller opdager fuskeriet. Alle gør det.

  Du betaler

  Er vi bare misundelige? Naturligvis ikke. Vi er bare trætte af at betale politikernes fest. Vi er trætte af at finansere nassende gratister og hykleriske politiske snyltere, der opfinder høje moralske regler, som ikke efterleves af dem selv. Politikerne skal passe deres arbejde og hæve deres løn. Luksusliv og smovs må de selv betale. Ligesom folk ude i den virkelige verden.  Storhedsvanvid, psykopati og narcissisme
  Det er velkendt, at magt korrumperer. Politisk magt har en anden kedelig bivirkning. Nogle politikere kan ikke administrere magtens indflydelse. Magtarrogance og storhedsvanvid overtager deres liv efter nogle år i jobbet. Deres små hjerner tager simpelt hen skade af magten. Nogle politikere roder sig ud i problemer med magtbeføjelser, fordi de er psykopater. Mange politikere er formentlig narcissister. En arbejdspsykolog har tidligere estimeret, at ca. 10 pct. af alle topposter i Danmark bestrides af psykopater. Det tilsvarende tal i Sverige ligger på 15 pct. (det undrer os ikke). Nogle hyppige personlighedsforstyrrelser nedenfor:


  Storhedsvanvid (megalomani) er en psykisk lidelse karakteriseret ved følgende:
  • realitetstab og vrangforestillinger med storhedsindhold
  • urealistisk tankeverden med forestillinger om usædvanlige evner
  • ukorrigerbar tendens til at overvurdere egne værdier og muligheder
  • relation til egentlig sindssygdom (skizofreni, maniodepressiv psykose mv.)

  Psykopati er en personlighedsforstyrrelse karakteriseret ved følgende:
  • egocentreret og overfladisk charmerende med negative forventninger til andre mennesker
  • uberørt og ligeglad med andres følelser
  • uansvarlig og ringeagtende over for sociale normer, regler og forpligtelser
  • ude af stand til at blive i varige forhold
  • lav frustrations- og agressionstærskel samt destruktiv adfærd
  • ude af stand til at føle skyld og lære af uheldige erfaringer
  • tendens til at føle had og misundelse
  • udtalt tilbøjelighed til at bebrejde og fordømme andre mennesker

  Narcissisme er en personlighedsforstyrrelse karakteriseret ved følgende:
  • fornemmelsen af at være noget helt specielt og fantastisk
  • man kræver at blive behandlet bedre end andre mennesker
  • man bliver vred, hvis andre forstyrrer ens planer
  • man er meget optaget af rigdom, berømmelse, titler, boligstandard og flotte biler
  • overdreven optagethed af eget udseende og fremtoning
  • mindreværd og usikkerhed bag den ydre facade

  Har disse begreber relevans for dansk politik? Genkender du nogle af politikerne i beskrivelsen af disse personlighedsforstyrrelser? Kan vi have psykopater og lystløgnere siddende i Folketinget og rundt omkring på landets rådhuse? Læs vores website og døm selv.  Pamperborgen!  Tilbage til top